Maantiede

Maantiede

Maantiede sopii sinulle, joka haluat opiskella suuria luonnonprosesseja, ihmisympäristöä tai vaikka matkailua! Maantiede käsittää suuren määrän erilaisia tutkimusaloja ja ammatteja, joista löytyy sopiva kenelle tahansa.

Maantieteen valmennuskurssimme valmentavat yliopistojen maantieteen yhteisvalinnan valintakokeeseen.

Kannustamme sinut läpi pääsykoeurakan kohti opiskelupaikkaa, ja tavoitteemme on, että jokainen saa kurssilta tarvitsemansa. Perinteinen kurssimme on vaihtoehdoistamme laajin, ja tarjoaa kattavat eväät pääsykokeessa pärjäämiseen. Jos se ei sovi sinulle, voit vaikka yhdistää itseopiskelun ja lähiopetuksen hybridian omalla etäaktiivi-kurssilla. Kurssiemme pohjana on lukion laajan oppimäärän tuntemus.

Kurssityypit

Perinteinen kurssi

Oppitunnit 31 h (12 tapaamista)
Hinta 355 €
Aika 20.2.2017 - 11.5.2017 (Lähiopetus 6.3 -)
Paikka Turun yliopiston tilat

Kurssitietoja

Perinteisellä kurssilla opettajamme käy luentojen ja harjoitustehtävien kautta läpi oleellisen kevään pääsykoetta varten. Osaavat opettajamme mahdollistavat asioiden huolellisen läpikäymisen, sekä vastaavat mielellään kurssiin liittyviin kysymyksiin. Kaikki oppitunnit pidetään neljän jälkeen, joten sitä ennen saat hyvin pidettyä tehokkaan lukupäivän. Kurssilla ei ole omaa kurssikirjaa, mutta toivoisimme sinulla olevan tukenasi jokin lukion maantieteen laajan oppimäärän kirjasarja.

Perinteisellä kurssilla keskitymme asioiden läpikäymisen lisäksi eri tasoisten tehtävien tekemiseen ja läpikäymiseen, sekä vastaustekniikan kehittämiseen. Harjoituksissa keskitymme mahdollisimman paljon pääsykoe -tyylisiin tehtäviin. Kurssilla osaamistasi testataan muun muassa pistokokeiden ja välikokeiden avulla, joista voit seurata omaa kehittymistäsi. Pääsykoe on monelle stressaava tilanne, jossa vastaustekniikan pitää tulla selkärangasta.

Kurssilla saat käyttöösi myös hybridian nettimateriaalit, joiden avulla saat tehokkaasti opittua kaikki vaikeimmatkin yksityiskohdat. Kurssin päättää harjoituspääsykoe, jossa simuloidaan aito pääsykoetilanne. Nämä yhdessä luentojen ja harjoitusten kanssa saavat sinut huippukuntoon ennen loppukevään tositilannetta!

Perinteinen kurssimme on takuukurssi: jos et pääse sisään, saat ensi vuonna järjestettävistä kursseista haluamasi -40 %.

Aikataulu:

Perinteinen kurssimme alkaa 20.2. klo 16-17 pidettävällä johdantoluennolla, jolloin jaetaan materiaalit ja ennakkotehtävät, sekä käydään läpi kurssin rakenne ja muita yleisiä asioita. Lähiopetusta on maanantaisin 6.3.-1.5. klo 16-19 (viimeinen luento kertausta). Harjoituspääsykoe pidetään alustavasti 8.5.2017 klo 16-20 (4h), ja sen läpikäyminen 11.5. klo 16-17.


Etäaktiivi

Oppitunnit 18 h (8 tapaamista)
Hinta 220 €
Aika 20.2.2017 - 11.5.2017 (Lähiopetus 6.3.-)
Paikka Turun yliopiston tilat

Kurssitietoja:

Etä-aktiivi on vain Hybridian tarjoama kurssimuoto, joka yhdistää perinteisen lähiopetuksen moderniin etäopetukseen. Kurssilla saa käyttöösi hybridian laajat verkkomateriaalit tehtävineen, sekä 4 vapaavalintaista luentokertaa. Voit esimerkiksi valita juuri ne luennot, joissa käsitellään sinulle vaikeimpia asioita. Luennoilla on mahdollisuus myös kysyä, jos jokin asia ei aukene. Tarvitset kurssia varten vain jonkin lukion maantieteen laajan oppimäärän kirjasarjan, josta voit tehdä opastetusti kurssin aikana tiivistelmiä.

Etä-aktiivi -pakettiin kuuluu myös kertausluento, sekä harjoituspääsykoe ja sen läpikäynti. Harjoituspääsykoe kestää saman verran kuin oikea pääsykoe, ja siinä pyritään harjoittelemaan itse pääsykoetilaisuutta ja vastaustekniikkaa.

Jos hakija haluaa jossain vaiheessa kurssia enemmän fyysistä opetusta, voidaan hänelle tarjota päivitys perinteiseen lähiopetuskurssiin maksua vastaan. Myös yksittäisten lisäluentojen ostaminen on mahdollista. Tämä kurssi sopii sinulle, jolla osa asioista on paremmin halussa kuin osa, tai joka et välttämättä pääsisi jokaiselle luennolle.

Aikataulu:

Etä-aktiivi -kurssi alkaa johdantoluennolla 20.2.2017 klo 16-17, jolloin jaetaan materiaalit ja ennakkotehtävät, sekä käydään läpi kurssin rakenne ja muita yleisiä asioita. Lähiopetusta on maanantaisin 6.3.-24.4. klo 16-19 – näistä voit 4 mieleistäsi valita. Kertausluento pidetään 1.5. klo 16-19. Harjoituspääsykoe pidetään alustavasti 8.5.2017 klo 16-20 (4h), ja sen läpikäyminen 11.5. klo 16-17.


Itseopiskelu

Hinta 110 € (+ harjoituspääsykoe 160 €)
Aika Materiaalit annetaan alustavasti 20.2.2017

Kurssitietoja:

Itseopiskelukurssilla saat käyttöösi kurssin opettajan laatiman materiaalin harjoitustehtävineen. Kurssilla opiskellaan samat asiat kuin perinteiselläkin kurssilla, mutta ilman opettajan läsnäoloa. Kurssilla ei ole omaa kurssikirjaa, mutta toivoisimme sinulla olevan tukenasi jokin lukion maantieteen laajan oppimäärän kirjasarja. Kurssille suositellaan hyvää lähtötietotasoa.

Vaihtoehto sopii erityisesti niille, joiden on aikataulujensa takia vaikeaa osallistua kontaktiopetukseen Turussa. Jos mielesi muuttuu kesken kurssin ja haluatkin päivittää kurssisi etä-aktiiviin tai perinteiseen, onnistuu se maksua vastaan. Jos haluat myös harjoituspääsykokeen, kirjoita se ilmoittautuessasi Lisätietoja-kenttään.


Harjoituspääsykoe

Hinta 65 €
Aika 8.5.2017
Paikka Turun yliopiston tilat

Kurssitietoja:

Harjoituspääsykokeessa sinulle simuloidaan oikea pääsykoetilanne. Saat tarkistuksen jälkeen kommentteja vastauksistasi. Valintakoe on uutena tilanteena monelle haastava, mutta tätä voidaan yrittää helpottaa harjoituspääsykokeen avulla.

Sopii sinulle, joka luotat osaamiseesi ja haluat testata, miltä pääsykoe oikeasti tuntuu.

Aikataulu

Maantieteen harjoituspääsykoe järjestetään alustavasti 8.5.2017 klo 16-20, ja sen läpikäyminen 11.5. klo 16-17.


Hybridia pidättää oikeuden muutoksiin.